Не знаеш. Това си ти -
надежда, която ме крепи
и муза в стиховете скрита,
начало на всички смели мечти.
Не виждаш. В очите ми -
парещи сълзи, оставят дълги следи
и усмивката ми крие се, нали,
щом далеч от мен си ти.
Не чуваш. Сърцето ми -
името ти, как лудо крещи
и жадно как те търси,
през пустини и долини.
Не знаеш. Това си ти -
начало на всички смели мечти,
муза в стиховете скрита,
надежда, която всекидневно ме крепи.
© Еленка Гишина Todos los derechos reservados