Знаеш ли, засмя се
Изсмя се на отминалите дни
Подигра се с изминалите сълзи
Наигра се на тези игри
И не разбра ли, че тъмно е
Не знаеше ли, че угаси мечтите
Че спря усмихнатите лъчи
И не пощади истинските очи
Продължи и не съжали
В раната дълбоко се впи
С другиго се оприличи
И в лъжи се покри
И знаеш ли, смееше се
Не знаеш ли, че предаваше
Че забрави онези истинските
Простите думи две - Обич си!
© Dimitar Georgiev Todos los derechos reservados