30.05.2019 г., 2:49 ч.

Не знаеш ли 

  Поезия » Любовна
363 2 0

Знаеш ли, засмя се

Изсмя се на отминалите дни

Подигра  се с изминалите сълзи

Наигра  се на тези игри

 

И не разбра ли,  че тъмно е

Не знаеше ли, че угаси мечтите

Че спря усмихнатите лъчи

И не пощади истинските очи  

 

Продължи и не съжали

В раната дълбоко се впи

С другиго се оприличи

И в лъжи се покри

 

И знаеш  ли, смееше се

Не знаеш  ли, че предаваше

Че забрави онези истинските

Простите думи  две - Обич си!

© Dimitar Georgiev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??