7 dic 2007, 19:05

не знам  

  Poesía » De amor
491 0 1

Не знам коя съм.

Не знам на къде да вървя.

Не знам за какво да се боря.

Не знам защо да живея.

Не знам към кого да се обърна.

Не виждам светлина.

Не чувствам топлина.

Но знам,

на където и да тръгна,

към когото и да се обърна,

каквото и да видя,

каквото и да усетя,

това ще си ти.

© Александра Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • И аз не знам! Но ти знаеш по-добре от мен, отговорите!
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??