7.12.2007 г., 19:05 ч.

не знам  

  Поезия » Любовна
488 0 1

Не знам коя съм.

Не знам на къде да вървя.

Не знам за какво да се боря.

Не знам защо да живея.

Не знам към кого да се обърна.

Не виждам светлина.

Не чувствам топлина.

Но знам,

на където и да тръгна,

към когото и да се обърна,

каквото и да видя,

каквото и да усетя,

това ще си ти.

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И аз не знам! Но ти знаеш по-добре от мен, отговорите!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??