30 dic 2011, 14:02

Не знам какво да правя… 

  Poesía » Otra
613 0 1

Моля Боговете сега
да ми помогнат да реша...
Какво да правя?! -
не знам, засега...
Не бях ли тук и преди?!
В тези мрачни реки...
Нали си обещах?
Не трябваше да се повтаря...
И сега отново не знам,
какво по дяволите да правя?!
Искам да крещя...
Искам да полетя...
Искам да легна на тревата
и просто да заспя...
Няма ли кой да ми помогне?!
Защо сама трябва да реша...
Нали беше на парченца натрошено?
Нали вече нищо не чувстваше?
Нали се закле... сърце?!
Не искам пак в тези мрачни води...
Искам да съм специалната за някого.
За някого - който ще е светът ми!

© Александра Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??