Dec 30, 2011, 2:02 PM

Не знам какво да правя… 

  Poetry » Other
614 0 1

Моля Боговете сега
да ми помогнат да реша...
Какво да правя?! -
не знам, засега...
Не бях ли тук и преди?!
В тези мрачни реки...
Нали си обещах?
Не трябваше да се повтаря...
И сега отново не знам,
какво по дяволите да правя?!
Искам да крещя...
Искам да полетя...
Искам да легна на тревата
и просто да заспя...
Няма ли кой да ми помогне?!
Защо сама трябва да реша...
Нали беше на парченца натрошено?
Нали вече нищо не чувстваше?
Нали се закле... сърце?!
Не искам пак в тези мрачни води...
Искам да съм специалната за някого.
За някого - който ще е светът ми!

© Александра Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??