20 mar 2014, 14:26

Небе над пътя 

  Poesía » De amor
633 0 11


Не защото си пиян от самота
и защото дните са ти все едни и същи.
Не защото ти е хладно от тъга
и защото си бездомник в празна къща.

Не защото си безпътен сред пустиня
и защото изворите са миражи.
Не защото си един прокълнат скитник
и насита нямат твойте жажди.

Имай ме, защото ти се сбъднах
и съм истинска до невъзможност -
вик насън или небе над пътя.
И защото иначе не можеш.

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??