28 sept 2008, 12:26

Небеса 

  Poesía
501 0 6

небесата

могат

да приберат

още един

залез

преди

да засъхне

кръвта

кучетата

ще лаят

по пладне

гарваните

ще стискат

крилете

и моля ви

никакви

червеи

в косите

само малко

кадифе

и много

изгризани

нокти

следи

от луна

по бутилките

вчера

беше

преди

няколко

дни

кучета

лаеха

в устите

на хората

гарваните

кълвяха

луната

червено

кадифе

червеите

го милват

до кръв

още

една

бутилка

се пръсна

в очите ми

докато

небесата

си събираха

изгревите

© Мария Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??