небесата
могат
да приберат
още един
залез
преди
да засъхне
кръвта
кучетата
ще лаят
по пладне
гарваните
ще стискат
крилете
и моля ви
никакви
червеи
в косите
само малко
кадифе
и много
изгризани
нокти
следи
от луна
по бутилките
вчера
беше
преди
няколко
дни
кучета
лаеха
в устите
на хората
гарваните
кълвяха
луната
червено
кадифе
червеите
го милват
до кръв
още
една
бутилка
се пръсна
в очите ми
докато
небесата
си събираха
изгревите
© Мария Василева All rights reserved.