На Г.
Частичка съм от твоят ден,
една луна съм, сънищата сгряла
и в мислите ти стих съм подреден,
до теб съм, дори и да ме няма.
Октавата от болка е висока.
Не си сама. И тук съм, и далеко.
И не губи́ ти своята посока,
душата знае, с римите е леко.
Прегръщам те, така далечна
и много, много близка на сърцето.
Една любов ни прави вечни,
а думите ни, път са към небето.
01.10.2023
© Todos los derechos reservados