6 oct 2013, 22:03

Небесно 

  Poesía
342 0 8

Понякога,

когато аз говоря,

говори с мене

цялото небе.

Какво те плаши?

Не се плаши от горе,

страхувай се

от земното -

то ръфа твоите криле.

Има семена за горе,

има и за нивите

на хората,

окъпани от труд

и скромността невинна.

Отвори очите,

отвори ушите,

довери се на сърцето си -

понякога,

когато ти говориш,

говори с тебе

цялото небе.

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??