22 ago 2019, 23:02

Небето лудо вместо теб да ме притисне 

  Poesía » De amor
250 0 2

Попитах вятъра – Къде са следите?
Той мълча и дълго ме гледа в очите.
Повторих същото и на морето,
а то погледна влюбено небето!

 

Замислих се, загледана във водата.
Защо ли, още крие се Луната?
Нощта аз искам да пристъпи на пръсти
и да ме чака с твоите шепоти в къщи!

 

Звездите дано да ме парят със целувки
и да ми  разказват вълшебни случки!
Небето лудо вместо теб да ме притисне
и като слънчево момиче, заедно с теб да ме обикне!

© Светлана Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??