21 ago 2017, 23:46

Небрежен летен щрих 

  Poesía » Civil
662 0 0

Скъпо платени - от народа избрани.

Ваканцуващи дълго - ято пеликани.

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??