3 sept 2015, 1:09

Нецелуната 

  Poesía » De amor
898 0 8

Разплаках се. Защо?

Нали съм силна?

Нали дори на смърт съм устоявала,

но любовта от нея по е силна.

Разплаках се,

защото съм забравена.

Защото съм изтрита като с гума,

аз - дето бях най-хубавото цвете.

Разплаках се, защото нецелуната

една любов умира във сърцето ми.

© Даниела Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??