3 сент. 2015 г., 01:09

Нецелуната 

  Поэзия » Любовная
845 0 8

Разплаках се. Защо?

Нали съм силна?

Нали дори на смърт съм устоявала,

но любовта от нея по е силна.

Разплаках се,

защото съм забравена.

Защото съм изтрита като с гума,

аз - дето бях най-хубавото цвете.

Разплаках се, защото нецелуната

една любов умира във сърцето ми.

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??