Светлината ми дойде на гости
и в миглите мои поспря.
Със тъжни зеници докоснах
лъчите й свити в зрънца.
Усмихнах се в отговор -
стихнах.
Бе миг на вълшебство и плен.
Молба й отправих - без говор -
неканена идвай при мен.
© Младен Мисана Todos los derechos reservados