2 may 2007, 17:01

Недей 

  Poesía
1054 0 8
Не поглеждай в очите ми,
жадни за глътка любов,
болни са дните ми -
убива ги злият живот.

Не сънувай ръцете ми
как те докосват със жар,
те са сковаващо ледени,
спрели пред своя олтар.

Не потъвай в сълзите ми,
не отпивай жадно от тях,
те са отрова, получена
после най-тежкия грях.

Не докосвай сърцето ми -
ще погълне и твойто сърце,
ще го дъвче, а после в нозете ми
бездиханно без теб ще умре.

После и други сърца ще потърси,
канибалски ще чака любов,
а душата от грях ще се скърши,
невидяла живота си нов.

© Искра Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??