3 jun 2011, 16:42

Недей 

  Poesía » De amor
680 0 2

 

Ще се забавя днес, а утре може да не дойда...

Ако е слънчево, недей да ми звъниш,

ще бъда на разходка с този, който

успя  от тебе болките да утеши.

Вдругиден за теб не искам да си спомням

и в сънищата искам да съм пак сама.

При мене никога недей се връща, дори да знам,

че с теб изпращам любовта.

 

© Силвия Върбановска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??