Ще се забавя днес, а утре може да не дойда...
Ако е слънчево, недей да ми звъниш,
ще бъда на разходка с този, който
успя от тебе болките да утеши.
Вдругиден за теб не искам да си спомням
и в сънищата искам да съм пак сама.
При мене никога недей се връща, дори да знам,
че с теб изпращам любовта.
© Силвия Върбановска Все права защищены