Jun 3, 2011, 4:42 PM

Недей 

  Poetry » Love
679 0 2

 

Ще се забавя днес, а утре може да не дойда...

Ако е слънчево, недей да ми звъниш,

ще бъда на разходка с този, който

успя  от тебе болките да утеши.

Вдругиден за теб не искам да си спомням

и в сънищата искам да съм пак сама.

При мене никога недей се връща, дори да знам,

че с теб изпращам любовта.

 

© Силвия Върбановска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??