Снимки пълни с тъга подарих ти,
а ти ги галиш всеки ден,
и да опитваш да изтриеш сълзите от тях
няма да можеш – недей.
Пропиляхме си времето,
предадохме всичко за което мечтаехме,
сега на снимки ще гледаме,
взаимно очите си,
ще четем в тях нашите болки
снимки пълни с тъга,
снимки без образи, снимки предателски.
Недей да ги галиш моля те,
те са гледалото на моята душа,
в тях всичко е написано,
всичко преживяно и изстрадано.
Недей да ме гледаш,защото
няма връщане назад.
© Ккк Ккк Todos los derechos reservados