21 нояб. 2019 г., 16:07

Недей да галиш на снимка очите ми 

  Поэзия » Любовная
429 0 0

Снимки пълни с тъга подарих ти,

а ти ги галиш всеки ден,

и да опитваш да изтриеш сълзите от тях

няма да можеш – недей.

Пропиляхме си времето,

предадохме всичко за което мечтаехме,

сега на снимки ще гледаме,

взаимно очите си,

ще четем в тях нашите болки

снимки пълни с тъга,

снимки без образи, снимки предателски.

Недей да ги галиш моля те,

те са гледалото на моята душа,

в тях всичко е написано,

всичко преживяно и изстрадано.

Недей да ме гледаш,защото

няма връщане назад.

© Ккк Ккк Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??