22 jul 2017, 8:40

Недей като мен да рисуваш 

  Poesía » Otra
327 4 7

Недей като мен да рисуваш!

 

Дали някак без теб вече свикнах?!

Не знам дали без теб съм щастлив?!

Дали повторно аз те обикнах?

Или просто беше някакъв взрив?!.

 

Задавах толкова много въпроси…

Ти недей като мен да го правиш!

Не разбрах така и какво си?!

Реалност или сън си оставаш?!

 

Сън! Като сън ще те помня!

Нали последно в съня те видях?

До теб през бездна огромна

 да стигна много дълго вървях.

 

Дали към мен още вървиш,?!

Аз по пътя към теб се изгубих!

Не знам някога дали ще простиш,

че в теб някак тогава се влюбих?!

 

Превърнах се вече в мъничък щрих

от последния сън несънуван.

Не разбрах тогава дали те открих

или остана портрет нерисуван?!

 

Ти недей като мен да сънуваш,

не гледай нощем лунни лъчи!

Недей като мен да рисуваш

всяка вечер в небето с очи!

 

                                                   21.07.2017 г.          Велин

© Велин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти много, Теди!
  • Това беше последния ми сън за нея, Албенче. И беше показателен, защото се случиха много неща след него... Благодаря ти, Албенче!
  • Красив сън!... Сложни чувства... Сърцето нека ви води!... Поздрави, Велин!
  • Благодаря ти, Зведичке!
  • От къде ти идва, от сърцето ли.. От душата ли...Поздрав, много ми хареса!
  • Благодаря, Стойчо! Но някой път си остава само сън.
  • Любовта е мечта, която влюбеният осъществява.
Propuestas
: ??:??