15 mar 2020, 0:00

Недей ме кори! 

  Poesía » Versos blancos
555 0 1

Недей ме кори за белия стих!

Аз, както добре го е рекъл поетът,

„... стихове пиша, тъй както умея.“

Започвам да пиша, без сам

какво ще излезе накрая да знам.

В началото ... само

едно безпокойство...

Започвам да дращя с молива навред.

И щом го запиша -

най-изненадан съм аз!

© Минко Андонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??