15.03.2020 г., 0:00 ч.

Недей ме кори! 

  Поезия » Бели стихове
553 0 1

Недей ме кори за белия стих!

Аз, както добре го е рекъл поетът,

„... стихове пиша, тъй както умея.“

Започвам да пиша, без сам

какво ще излезе накрая да знам.

В началото ... само

едно безпокойство...

Започвам да дращя с молива навред.

И щом го запиша -

най-изненадан съм аз!

© Минко Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??