22 mar 2008, 17:22

Недей се връща, пусто е в мен. 

  Poesía » De amor
650 0 4
Връщаш ли се? Моля те, недей!
Недей смущава пак съня ми.
Върви, бъди обичан и живей.
Върви, че тъжен е денят ми.

Не мога нищо да ти дам.
"Защо ли?"- някой ще се пита.
Душата ми е празен храм.
Във него само сенките се скитат.

Сенки тъй жалейни и самотни,
на чувствата ми тъй употребени.
Бягат даже дивите животни
от мястото ми тъй опечалено.

Не се завръщай. Смисъл няма.
Със сенки свикнах аз да си живея.
Няма вяра, няма болка, нищо няма.
Със сенките седя си и се смея.

© Ина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??