21 jul 2021, 23:10

Недей, сърце! 

  Poesía » De amor
209 1 1

Недей, сърце! Пожали душата му! Смили се!
По-чиста е от утринни сълзи.
Срещу тебе боря се! И ти, бори се!
Знам, че ужасно боли. Но, мълчи!

Недей, сърце, ти знаеш, че си болно!
Събери мечтите си и да си ходим!
Любовта ти убива съня му неволно!
Нека само двамата се тровим.

Недей, сърце! Не го обиквай!
Не ми го причинявай! Нямам сила!
Обречени сте! Приеми го! Свиквай!
Забрави го! ..Преди да съм го наранила!

© Бисерка Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • чудно нещо е човешкото сърце- мисли за другия,а за себе си не.Дано Бог ти даде най-добрият съвет.
Propuestas
: ??:??