21.07.2021 г., 23:10 ч.

Недей, сърце! 

  Поезия » Любовна
208 1 1

Недей, сърце! Пожали душата му! Смили се!
По-чиста е от утринни сълзи.
Срещу тебе боря се! И ти, бори се!
Знам, че ужасно боли. Но, мълчи!

Недей, сърце, ти знаеш, че си болно!
Събери мечтите си и да си ходим!
Любовта ти убива съня му неволно!
Нека само двамата се тровим.

Недей, сърце! Не го обиквай!
Не ми го причинявай! Нямам сила!
Обречени сте! Приеми го! Свиквай!
Забрави го! ..Преди да съм го наранила!

© Бисерка Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • чудно нещо е човешкото сърце- мисли за другия,а за себе си не.Дано Бог ти даде най-добрият съвет.
Предложения
: ??:??