Кървава ли?
Черна
Усмихваща се?
Не
Раздираща лицето си с усмивка
Поръсена със сажди
А може би съм в треска
И просто падам зачервен
Продължително
Насочвам се към болката
Стремителен
Полетът ми свършва
Очаквам го болезнен
Недействителен
Повтаря ми го тя
Да видим колко си безчувствен
След като това е чувство
Цвят
Ухание
И ред от ноти
Режа се
И ръся с кръвта си черната й рокля
А тя се усмихва
Пред мен лицето си раздира
Може би съм в треска
А може би тя нищо не разбира
© Десислав Илиев Todos los derechos reservados