4.10.2006 г., 12:11 ч.

Неделя 

  Поезия
563 0 3

Кървава ли?

Черна

Усмихваща се?

Не

Раздираща лицето си с усмивка

Поръсена със сажди

А може би съм в треска

И просто падам зачервен

Продължително

Насочвам се към болката

Стремителен

Полетът ми свършва

Очаквам го болезнен

Недействителен

Повтаря ми го тя

Да видим колко си безчувствен

След като това е чувство

Цвят

Ухание

И ред от ноти

Режа се

И ръся с кръвта си черната й рокля

А тя се усмихва

Пред мен лицето си раздира

Може би съм в треска

А може би тя нищо не разбира

 

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??