НЕДОИЗКАЗАНО
Топъл ден.
Самотни улици.
Мисли на един опустял тротоар.
Шепа въглени.
Недоизтляля жарава.
А в огнището има пожар.
Неизказани чувства.
Страст и наслада.
Сърцето търси отново пощада...
© Мими Иванова Todos los derechos reservados