1 ago 2018, 9:43

Недоизказано 

  Poesía » De amor
559 4 5

Ако някой ден съдбата отреди

повторна среща - какво би избрал:

Ще изживеем ли... нашите мечти,

Ще ме оставиш ли без капка жал?

 

Ще си тръгнеш - в твой стил е 

До болка добре те познавам...

Ако се влюбя - подмини ме

Просто кажи едно "Съжалявам!"

 

Защото виждаш ли - не мога

Пак любовта си да раздавам...

Изчерпана съм - до изнемога

Обич за себе си не оставям...

 

Еднакви сме - това ме плаши

Аз не искам пак да ме боли

Не си играй със съдбите наши

И моля те - не ме търси !!!

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??