Вземи ръката ми и моля Те, пиши,
защото няма сила от ридания.
Как искам да изплача всичките сълзи
водите ще отмият болки и страдания.
Мастилено душата ми разля,
нощта се приюти в листа ми празен.
И сякаш спрях да чувам песента
от малкото щурченце на перваза.
Вземи ръката ми и моля Те, пиши
как искам да надбягам тишината.
Сърцето ми започва да шепти,
перото заскрибуца в тъмнината.
Сега те чувам скърцащо перо
как пишеш недописаните думи.
Дълбаеш нежно с тъничко длето
засвирва песента във летни струни.
© Мария Todos los derechos reservados