10 sept 2014, 7:46

Недоразумение 

  Poesía » De humor
497 0 0

                          Недоразумение                     

Сервитьорка ме гледа, направо примигва:

-Една  мъничка грешка,  а  страшен  шум вдигаш,

погледни  ми очите,  а защо не и  краката,

нима  нищо  не  може  да  ми вдигне цената,

тази  мъничка  цифра  вече  всички разбраха,

пет лева бакшиш  ли ти се досвидяха,

замисли се за малко,  разтълкувай нещата,

и  не  трябва ли,  дядо,  да смениш очилата?

                                                     Илия     Вълчев

© Илия Вълчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??