- Подарих ти скъпо герданче
от мъниста, да се премениш.
Докога ще се мусиш Анче?
Ах, не щеш го. Що мълвиш?
- Рекох, не искам армагани,
и гердан не ме привлича.
Мен друго по ми се нрави
и със него ще се закича.
- Рокли модни ще купувам
от дюкяни най – отбрани.
Злато куп за теб ще давам
и цял наниз със пендари.
- Злато, сякаш че съм фукла,
а и рокли, да се гиздя все.
Като че съм някой кукла.
Има друго що душа ми ще.
- Че какво ти ще душата?
Има нещо, де кажи ми?
Малко иска уж жената.
Една дума подскажи ми .
(а)
© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados
Иска да му се подскаже с думи.
Поздрав и усмивка за теб.