6 ago 2023, 21:59

Недостатъчност 

  Poesía
162 0 2

 

Имаше любов

Имаше вярност

Имаше грижа

Имаше топлота

Имаше дом

Имаше уют

Имаше красота

Имаше ум

Имаше деца

Имаше радост

Имаше щастие

Имаше...

много неща...

Но за теб...

нищо от това

не беше достатъчно...

 

Valentina Mitova

01/08/2023

© Valentina Mitova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??