11 dic 2009, 23:20

Недовършен филм 

  Poesía » Filosófica
626 0 3

 

Да, по-различна съм,

съдбата така е решила

и с мен, като на сън

дъното е изтрила.

 

Но докрай аз ще се боря

срещу тази своя съдба

и никого няма да моля

да я замени за по-добра.

 

Такава е - тежка и трудна

и още може би ще ме мъчи,

но има си и прелест чудна -

на много неща ще ме научи.

 

Как да се боря

и как да побеждавам,

как от любов да горя

и как на красивото да се наслаждам.

 

Как в хладна, есенна вечер

да роня сълзи заедно с дъжда,

как със стиха да литвам надалече

и как тъгата си да скрия от света.

 

Аз със съдбата ще се боря

и за този недовършен филм

със оскара за главна роля

ще мина по-червения килим.

 

28.11. 2009год.

© Александра Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Алекс, Дъждовнице... нека не те напуска стремлението...
    Браво за стиха!
  • Браво, Саша! Пиши, момиче и не се страхувай да бъдеш себе си!
  • Аз със съдбата ще се боря
    и за този недовършен филм
    със оскара за главна роля
    ще мина по-червения килим.

    Желаеш ли го силно, няма как да не се случи!
    Успех!


Propuestas
: ??:??