7 mar 2010, 10:29

Недовършени истини 

  Poesía » Versos blancos
750 0 9

 

 

 

секундите доверие

остават на масата

в непотърсени очи

в делника

зад стъклата

на времето

ръце потъмнели

и взор

в безконечни 

завои

надхвърлят

прогнозните истини

спират

до луните си бели

и просто разказват

дори да не плачат

дори да са неми

изгарят

в дъжда

без остатък

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??