26 oct 2014, 9:27

Недовършено... 

  Poesía » De humor
558 0 1

Аз знам, че хитра си лисица,

че искаш да опиташ доста,

че сменна си квартирна птица,

която много често пости...

© Антоан Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??