1 abr 2007, 17:14

Недовършено  

  Poesía
760 0 5

Днес си отиваш,

но нищо - и утре е ден.

Без мен ще заспиваш,

а сетне ще ставаш без мен.

 

И аз ще се питам:

Как е възможно това

в нощта да се скитам,

останал единствен в нощта?

© Юри Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??