5 dic 2009, 1:03

Неестествен ход 

  Poesía » Civil
341 0 0

Тъжен е светът,

плувнал в самота.

Слънцето, дъждът,

бледата дъга.

Сгушено мълчат,

готвещи борба,

да я поведат трябва,

но кога?

Глухо ще измрат,

ако все така,

подлият човек

иска чудеса -

бърза и брои,

тъпчейки с крака

крехките следи

на природата.

 

 

 

19.11.2009г.

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??