9 sept 2004, 10:06

Негативи 

  Poesía
832 0 0
Бели сенки, зелено небе,
сочна синя трева под краката.
Светли бръчки на черно лице
с грохот шумен пищи тишината.

Любовта ме залива с отрова,
а омразата - галещ е бриз.
С песен пленяват ме совите,
снежно лято - природен каприз.

Тишина е застлал водопада,
редом с мен хоризонта е крив.
Тук от щастие хората страдат,
радват мъките тук... - негатив.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??