9.09.2004 г., 10:06 ч.

Негативи 

  Поезия
833 0 0
Бели сенки, зелено небе,
сочна синя трева под краката.
Светли бръчки на черно лице
с грохот шумен пищи тишината.

Любовта ме залива с отрова,
а омразата - галещ е бриз.
С песен пленяват ме совите,
снежно лято - природен каприз.

Тишина е застлал водопада,
редом с мен хоризонта е крив.
Тук от щастие хората страдат,
радват мъките тук... - негатив.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??