НЕГРИМИРАНИ С ЧЕРНО СНЕЖИНКИ - ІІ
Ти си тук! Ти си тук! Ти си тук!
Вън танцуват снежинки искрящи!
Нова радост в събуден капчук
пише песен със ноти от щастие.
Остани! Остани! Остани! -
умолявам те с поглед безмълвен.
Ако залезът мой подрани,
прогони го ти с изгревно съмване.
Нека пак! Нека пак! Нека пак
да сме две половини от цялото!
Радостта е оракулен знак,
че са твои умът ми и тялото.
03.01.2012
© Мария Панайотова Todos los derechos reservados