16 abr 2007, 16:43

Неискам да знам 

  Poesía
849 1 0

Не искам да знам, Не! Спри, замълчи!
Недей казва нищо, от думите боли.
ОбичАм те! - не вярваш ти...
Недей ме гледа, в очите ми горят сълзи.
Че те обичам, не ми повярва ти...

© Мария Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??