16.04.2007 г., 16:43 ч.

Неискам да знам 

  Поезия
851 1 0

Не искам да знам, Не! Спри, замълчи!
Недей казва нищо, от думите боли.
ОбичАм те! - не вярваш ти...
Недей ме гледа, в очите ми горят сълзи.
Че те обичам, не ми повярва ти...

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??