Apr 16, 2007, 4:43 PM

Неискам да знам 

  Poetry
850 1 0

Не искам да знам, Не! Спри, замълчи!
Недей казва нищо, от думите боли.
ОбичАм те! - не вярваш ти...
Недей ме гледа, в очите ми горят сълзи.
Че те обичам, не ми повярва ти...

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??