3 feb 2012, 12:18

Неискани изходи 

  Poesía
379 0 0


Тъча върху бетонени станове 
с тюркоазени нишки съдбата.
Вплитам стенанията на рухващи стени
и скърцането на отворени врати.
Паяжините разстилам,
моите скъпоценни завеси,
с тях се увивам.
А после тъча и сънувам 
неискани изходи.

Нотър Дам

© Нотър Дам Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??