11 oct 2007, 14:40

Неизбежно 

  Poesía
649 0 10
Лъжи, неподозиращи тъгите,
преплитат се в неясен хлад...
И аз - узряваща в мъглите,
първично се завихрям в кръговрат...

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??